Wie zijn wij

RJ-opleidingen is een professionele organisatie die geaccrediteerde postacademische bij- en nascholing voor professionals in de GGZ verzorgt.

RJ-opleidingen staat garant voor een breed bij- en nascholingsaanbod van verschillende onderwerpen voor diverse doelgroepen. In onderling overleg kunnen cursussen incompany worden aangeboden. Voor vrijwel alle cursussen wordt accreditatie aangevraagd voor de meest relevante beroepsverenigingen of registers.

Het team van RJ-opleidingen is gedreven en is gespecialiseerd in wetenschappelijk onderzoek, de GGZ hulpverlening en onderwijs op academisch niveau. Door nauwgezet alle ontwikkelingen en scholingsvragen afkomstig uit wetenschap en praktijk te volgen kunnen wij hier tijdig en adequaat op in spelen. We maken gebruik van een breed en divers netwerk binnen Universiteiten en de GGZ, waardoor wij een beroep kunnen doen op zeer ervaren en deskundige gastdocenten.

RJ-opleidingen is een CRKBO geregistreerde instelling.

Docenten

Jeffrey Roelofs

Jeffrey Roelofs is een ervaren docent, gepromoveerd onderzoeker en klinisch psycholoog/psychotherapeut. Hij werkt bij de Universiteit Maastricht en bij YOUZ Maastricht Parnassia en heeft een eigen praktijk. Zijn expertise ligt in de diagnostiek en behandeling van internaliserende stoornissen (in het bijzonder persoonlijkheidsproblematiek) bij jongeren en jongvolwassenen. Hij is supervisor VGCT en supervisor schematherapie en is EMDR practitioner.